Hayırseverlerden Manavgat'a İki Yeni Okul - Son Dakika
Yerel

Hayırseverlerden Manavgat'a İki Yeni Okul

Hayırseverlerden Manavgat\'a İki Yeni Okul

Antalya'nın Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, hayırseverlerin katkı sağladığı iki yeni okulun eğitim ve öğretime başladığını söyledi.

16.09.2013 15:58  Güncelleme: 16:06

Antalya'nın Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç 41 bin öğrencinin okula başladığını belirterek, hayırseverlerin katkı sağladığı iki yeni okulun da eğitim ve öğretime başladığını belirtti.

İlköğretim Haftası'nın açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç Manavgat'ta yaklaşık 41 bin öğrencinin okula başladığını belirterek; "102 okulumuzda öğrencilerimize 2 bin 200 öğretmenimiz refakat ediyor. İnşallah, 2013-2014 ders yılını sağlık, mutluluk ve başarıyla tamamlarız" dedi.

Manavgat'ta bu yıl iki okulun faaliyete başladığını belirten Kılıç, "Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Anadolu Lisesi olmak üzere iki okulumuz bugün itibarı ile eğitim ve öğretime başladı. Eğitimin her kademesinde bizlere emeği ve desteğini esirgemeyen bütün hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Hafta dolayısıyla Çağlayan İlkokulu'nda düzenlenen törene katılan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, daha sonra yeni eğitim ve öğretime başlayan Ayşe Rıza Kasapoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ile Karacalar Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi'nin ziyaret etti.

Ayşe Rıza Kasapoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ziyaretinde hayırsever Hacı Öner Kasapoğlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ve okul yetkililer tarafından Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'ya okul hakkında bilgi verildi. Sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, öğrencilere kitap dağıtımında da bulundu.

Kasapoplu ailesi tarafından inşa edilen Ayşe Rıza Kasapoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda 180'i ortaokul, 142'si lise de olmak üzere toplam 322 öğrencinin eğitim görmeye başladığı bildirildi.

Karacalar Köyü'nde bulunan Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Kaymakam Bulgurlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırseverlerden Manavgat'a İki Yeni Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement