Hayvanları Koruma Günü'nde Anlamlı Dağıtım - Son Dakika
Yerel

Hayvanları Koruma Günü'nde Anlamlı Dağıtım

Hayvanları Koruma Günü\'nde Anlamlı Dağıtım

Keçiören Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü için düzenlediği etkinlikte evcil ve sokak hayvanları için vatandaşlara ücretsiz beslenme ve su kabı ile mama dağıttı.

07.10.2012 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü için düzenlediği etkinlikte evcil ve sokak hayvanları için vatandaşlara ücretsiz beslenme ve su kabı ile mama dağıttı.

Hayvan dostu Keçiören Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bu anlamlı günde hayvanları unutmayan Keçiören Belediyesi, Antares Alışveriş Merkezi'nde açtığı stantta evcil hayvan sahiplerine ve sokak hayvanları için duyarlı vatandaşlara ücretsiz beslenme ve su kabı ile mama dağıttı. Hayvan haklarına dikkat çekilen dağıtıma vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte binden fazla mama ile su ve beslenme kabı dağıtıldı. Vatandaşlar, Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde hayvanları unutmayarak anlamlı bir etkinlik düzenleyen Keçiören Belediyesi'ne ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Hayvanların korunması ile ilgili herkesin ve her kurumun üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, daha önce de Keçiören'deki esnafa sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaması için su kabı ve mama dağıtımı yaptıklarını hatırlattı. Keçiören Belediyesi olarak Geçici Bakımevi ve Hayvan Hastanesi ile örnek uygulamalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Ak, hayvanların yaşam haklarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Hayvanların sahiplendirilmesiyle ilgili önemli çalışmalar yaptıklarına değinen Başkan Ak, "Dünya Hayvanları Koruma Günü için düzenlediğimiz etkinlikle vatandaşlarımıza hayvanlar için ücretsiz mama ve kap dağıttık. Vatandaşlarımızı çalışmalarımızla ilgili bilgilendirerek onların daha duyarlı olmasını sağladık" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayvanları Koruma Günü'nde Anlamlı Dağıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement