Hdp'li Digor Belediye Başkanı ve Eş Başkanı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Yerel

Hdp'li Digor Belediye Başkanı ve Eş Başkanı Gözaltına Alındı

“Zimmet ve Resmi Evrakta Sahtecilik” suçundan başlatılan soruşturmada HDP’li Digor Belediyesi Başkanı, Eş Başkanı, Muhasebe Müdürü ve Yazı İşleri Müdürü gözaltına alındı.

18.11.2015 17:19

"Zimmet ve Resmi Evrakta Sahtecilik" suçundan başlatılan soruşturmada HDP'li Digor Belediyesi Başkanı, Eş Başkanı, Muhasebe Müdürü ve Yazı İşleri Müdürü gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü görevlilerince Digor Belediyesi'nde tüm mali yönetim ve kontrol sistemleri ile mali karar ve işlemlerinin yapılan denetimlerinde usulsüzlük olduğu tespit edilmiş olup, 17.11.2015 tarihinde Digor Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.

Açıklamada, Digor Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Zimmet ve Resmi Evrakta Sahtecilik suçundan başlatılan soruşturma kapsamında 18.11.2015 günü Digor Belediye Başkanı E.B, Digor Belediye Eş Başkanı Ş.E., Digor Belediyesi Muhasebe Müdürü R.K., Digor Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Y.Ö. gözaltına alındı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp'li Digor Belediye Başkanı ve Eş Başkanı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement