Hisar'da Butik Oteller Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Hisar'da Butik Oteller Büyük İlgi Görüyor

Hisar\'da Butik Oteller Büyük İlgi Görüyor

Bursa'nın en eski yerleşim yeri olan Hisar bölgesinde butik otele dönüştürülen tarihi konaklar, yabancı misafirlerin büyük ilgisini çekiyor.

01.06.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın en eski yerleşim yeri olan Hisar bölgesinde butik otele dönüştürülen tarihi konaklar, yabancı misafirlerin büyük ilgisini çekiyor.

Molla Gürani Mahallesi'nde 1 yıl önce hizmete açılan 7 odalı Kaleiçi Otel, otantik odaları ve ortak kullanım alanları ile internet üzerinden mekan bulan turistlerin tercih ettiği oteller arasında yerini aldı. Otel sahibi Ahmet Aydın, Roma devrinden kalma mozaiklere sahip büyük bir tapınağın yanındaki Osmanlı konağını 1 yıl önce restore ederek, butik otel olarak hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Aydın, "Hisar, Bursa'nın en eski semtidir. Sessiz ve sakin olması, her binanın bahçeleri olması, bölgenin tarihi mekanlara ve hanlara çok yakın bir mevkide bulunması tercih sebeplerinin başında geliyor. Özellikle www.booking.com sitesinden yer alanlar için özel kampanyalarımız var. Yerli ve yabancı birçok misafirin dikkatini çekiyoruz. Bursa Saltanat Kapı'dan itibaren 200 metre ilerideki otelimizi tarif eden yön levhalarının olması kolay bulunmamızı sağlıyor. Bir eski konakta 7 oda iki salona açılıyor. Konağımızda kullandığımız otantik eşyalar ve Osmanlı tarzı motifler gelen müşterilerimizin de ilgisini çekiyor. Bir ev ortamı kadar sıcak, nostaljik, bir o kadar da keyifli bir konaklama imkanı sunuyoruz. Kış bahçemizde toplu yemekler ve buluşmalara imkan sağlarken, 100 kişilik açık bahçede de her türlü kına ve eğlence, buluşma organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Kahvaltılarımızda Bursa'nın geleneksel lezzetleri tahinli pide ve simit ikramının yanı sıra dağ yöresine mahsus organik ürünleri misafirlerimize ikram ediyoruz" diye konuştu.

Basın mensuplarının birinci yıl dönümü münasebetiyle kahvaltıda buluştuğu Kaleiçi Otel'in zengin menülü mutfağı da ağız tadını muhafaza eden geleneksel lezzet arayanlara akşam 23: 00'e kadar hizmet veriyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisar'da Butik Oteller Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement