Hisarcık Çpl'de Öğretmenlerin Köylerde Veli Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Çpl'de Öğretmenlerin Köylerde Veli Toplantısı

Hisarcık Çpl\'de Öğretmenlerin Köylerde Veli Toplantısı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri ilçe merkezindeki ev ziyaretleri yanında köylerde düzenledikleri veli toplantılarına devam ediyor.

09.01.2015 13:46

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri ilçe merkezindeki ev ziyaretleri yanında köylerde düzenledikleri veli toplantılarına devam ediyor.

Okul Müdürü Mevlüt Beydilli, Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri olarak 2014 - 2015 eğitim - öğretim yılında bir program dahilinde öğretmenlerden oluşan beşer kişilik grupların ilçe merkezindeki ev ziyaretleri yanında köylerde düzenledikleri veli toplantılarının devam ettiğini belirtti.

Beydilli," Okulumuza gelmekte zorlanan veya çekinen velilerimiz olabilir düşüncesiyle onlara öğrencilerinin akademik, sosyal ve ergenlik gelişimleri hakkında bilgi vermek, kendileriyle sıcak bir iletişim kurabilmek için velilerimizi evlerinde veya köylerinde ziyaret ediyoruz. Daha önceki yıllarda da yapmış olduğumuz bu etkinliğin sonucunda hem velilerimizin okulla olan iletişiminin arttığı hem de öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktığı gözlemlendiğinden dolayı bu yıl da kaldığımız yerden ziyaretlerimize başladık. Bu kapsamda beşer kişilik öğretmen grupları oluşturarak köylerde yaşayan velilerimizi köylerde, şehir merkezindeki velilerimizi de evlerinde ziyaret ediyoruz. Çok sıcak bir ortamda yapılan sohbetler hem velilerimizi hem de öğretmenlerimizi oldukça memnun ediyor. Bu kapsamda emeği geçen tüm öğretmenlerimize okul idaresi olarak çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Çpl'de Öğretmenlerin Köylerde Veli Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement