Hisarcık'tan Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'tan Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Hisarcık\'tan Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umre vazifesini yerine getirmek üzere 30 kişilik umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Köy İmam Hatibi Ahmet Deniz rehberliğindeki 30 kişilik bir grup için Karbasan köyünde uğurlama programı düzenlendi. Programda din görevlileri Hasan Ali Yılmaz ve Kadir Kaman tarafından ilahiler okundu. İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol konuşmasında umrenin önemini anlattı, arkasından dua yaptı. Kafile tekbir, salavat ve telbiyelerle kutsal topraklara uğurlandı.

30.10.2023 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umre vazifesini yerine getirmek üzere 30 kişilik umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Köy İmam Hatibi Ahmet Deniz rehberliğindeki 30 kişilik bir grup için Karbasan köyünde uğurlama programı düzenlendi. Programda din görevlileri Hasan Ali Yılmaz ve Kadir Kaman tarafından ilahiler okundu. İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol konuşmasında umrenin önemini anlattı, arkasından dua yaptı. Kafile tekbir, salavat ve telbiyelerle kutsal topraklara uğurlandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'tan Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement