Hızlı Klavye Kursu Başarı Getirdi - Son Dakika
Yerel

Hızlı Klavye Kursu Başarı Getirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları KO-MEK, devlet memuru adaylarına da kariyerlerinde destek oluyor.

04.03.2015 14:02

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları KO-MEK, devlet memuru adaylarına da kariyerlerinde destek oluyor. Hızlı klavye kullanımının önemli olduğu günümüzde, çalışma hayatını kolaylaştırmak için vatandaşlarımıza destek veren KO-MEK, bu doğrultuda eğitim vererek başarının kapılarını aralıyor. KO-MEK 'te eğitim gören kursiyerler girdikleri sınavlarda derece elde ederek başarıya ulaşıyor.

KO-MEK Hızlı Klavye Kursları, kursiyerlere kurslarda edindikleri tecrübeler ile devlet memurluğu için açılan uygulamalı sınavlarda başarı sağlıyor. Adalet Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan zabıt katipliği için yeterli KPSS puanı ile 800 kişinin başvurduğu F klavye sınavında 6. Olan Meryem Demir de bu isimlerden birisi. Demir bu sınavdan 6. olduğunu belirterek başarısının KO-MEK sayesinde olduğunu ifade etti.

Kocaeli Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Demir okuldayken klavye kullanımıyla ilgili pratik yaptığını, ama bunun yeterli olmadığını düşünerek KO-MEK kurslarına geldiğini ifade ederek: "Evde çalışırken ortam bana yeterli heyecanı sağlamıyordu. Sınıf ortamının daha iyi olacağını düşünerek KO-MEK kurslarına başvurdum" dedi. Usta öğreticilerinin de yardımıyla yazmasının geliştiğini söyleyen Demir, KO-MEK' teki eğitimlerden çok memnun kaldığını belirtti.

KO-MEK 'te aynı sınıfta olan Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri 2. Sınıf öğrencisi Erdem Yörür de aynı sınavda 30. sırada yer aldı. Daha önce bilgisayar kursuna da gelen ve 2 aydır Hızlı Klavye Kullanımı kursuna gelen Yörür: " Allah'a Şükür KO-MEK bizim için çok faydalı oldu. F klavye konusunda bize çok yardımcı oldu ve iyi bir başarı elde ettik" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hızlı Klavye Kursu Başarı Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement