Hozanlı, Şampiyona Öncesi Sağlık Taramasından Geçti - Son Dakika
Yerel

Hozanlı, Şampiyona Öncesi Sağlık Taramasından Geçti

Hozanlı, Şampiyona Öncesi Sağlık Taramasından Geçti

2012-2013 Muay Thai Dünya Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı, 13-16 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Akdeniz Bölge Şampiyonası öncesinde Adana Özel Avrupa Hospital’da muayene edilerek, sağlık kontrolünden geçti.

12.02.2014 13:23

2012-2013 Muay Thai Dünya Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı, 13-16 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Akdeniz Bölge Şampiyonası öncesinde Adana Özel Avrupa Hospital'da muayene edilerek, sağlık kontrolünden geçti.

Rusya'nın ST. Petersburg şehrinde yapılan Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda Gençler 63,5 kiloda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek güçlü rakiplerini geride bırakıp altın madalya kazanan 2012-2013 Muay Thai Dünya Şampiyonu Hayri Doğan, Akdeniz Bölge Şampiyonası öncesinde tüm sağlık tetkiklerini Adana Özel Avrupa Hospital'da yaptırdı.

Muay Thai Federasyonu Teknik İstişare Kurulu Koordinatörü Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ile birlikte Özel Avrupa Hospital'a gelen 16 yaşındaki başarılı sporcu Hayri Doğan Hozanlı, burada Ortopedi ve Travmataloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ünal tarafından muayene edildi.

Açıldığı günden bu yana tecrübeli sağlık kadrosu ile her zaman sporun ve sporcunun yanında olan ve her türlü tıbbi desteği sunan Avrupa Hospital Genel Koordinatörü Erkan Ölmez, sporun ve sporcuların yanında olduklarını belirterek, "Başarılı sporcumuzun yeni başarılara yelken açacağına inanıyoruz. Hastanemizin tüm imkanlarını sporcularımızın sağlığı için kullanıyoruz" dedi.

Ortopedi ve Travmataloji Uzmanı Op. Dr. Ünal ise muayene sonrası yaptığı açıklamada, başarılı sporcunun hiçbir sağlık problemi olmadığı belirterek, "Sporcumuzun müsabaka öncesinde ortopedik muayenesini yaptım ve tıbbi açıdan hiçbir problem yok. Müsabakaya çıkabilir durumda ve gayet sağlıklı. Akdeniz Bölge Şampiyonası'nı da kazanacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ise, Adanalı Milli sporcu Hayri Doğan Hozanlı'nın, 13 - 16 Şubat 2014 tarihleri arasında Adana Nihat Geven Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Muay Thai Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Akdeniz Bölge Şampiyonasında büyük başarı göstereceğine inandığını belirtti. Sporcusu Hozanlı'ya güvendiğini ifade eden Şahade, kendilerine sağlık alanında her türlü desteği veren Özel Avrupa Hospital yönetimine ve Op. Dr. Yusuf Ünal'a teşekkür etti.

Milli Takım Antrenörü Şahade, Adana'da Muay thai sporunun gelişmesi konusunda yoğun çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda gerek Türkiye şampiyonları, gerekse Dünya şampiyonları çıkarmayı başararak, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hozanlı, Şampiyona Öncesi Sağlık Taramasından Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement