HÜDA PAR'dan Elektrik Kesintilerine Tepki - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR'dan Elektrik Kesintilerine Tepki

HÜDA PAR\'dan Elektrik Kesintilerine Tepki

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, yoğun elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ'a tepki gösterdi.

18.01.2016 11:14

HÜDA PAR: Kesintilere bir dur demeli

Batmanda sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle, HÜDA PAR Batman İ,l Başkanı Mehmet Emin Doğru, DEDAŞ İl Müdürlüğüne tepki gösterdi.

Yoğun elektrik kesintilerine tepki gösteren HÜDA PAR İl Başkanı kesintilerden dolayı halkın yaşadığı mağduriyete birinin dur demesi gerektiğini söyledi.

süreklilik arzeden bir duruma gelen ve son zamanlarda çok sık olarak yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren HÜDA PAR Batman İl Başkanı M. Emin Doğru, yaşanan elektrik kesintilerinin halkı mağdur ettiğini belirtti.

Doğru, yaşanan elektrik kesintilerine tepki göstererek halkı mağdur eden bu elektrik kesintilerine birinin dur demesi gerektiğini söyledi.

"SAATLERCE HATTA GÜNLERCE SÜREN ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANMAKTADIR"

Bazı mahallelerde günlerce elektrik kesintisinin uygulandığını ve bu kesintilerle adeta halka eziyet edildiğini belirten Doğru sözlerine şöyle devam etti:

"Aylardır halkımıza sistematik bir şekilde elektrik üzerinden eziyet edilmekte, bazı mahallelerde saatlerce hatta günlerce süren elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Elektrik dağıtım şirketindeki yetkililerin bu işi kullanılan kaçağa bağlayarak işin içinden sıyrılmaya çalışmaları kabul edilemez. Hiçbir hukuk sisteminde birilerinin yapmış olduğu yanlışlardan dolayı halkın topyekûn cezalandırılması söz konusu değildir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR'dan Elektrik Kesintilerine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement