Hürpedal, Eskişehir'de Esbige Bisiklet Grubuyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hürpedal, Eskişehir'de Esbige Bisiklet Grubuyla Buluştu

Hürpedal, Eskişehir\'de Esbige Bisiklet Grubuyla Buluştu

Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde bisiklet severlerin bir araya gelip kurdukları Hürpedal Bisiklet Topluluğu Muğla ve yöresini tanıtmak amacıyla Eskişehir İli’ne gidip, Eskişehir’de kurulan Esbige Bisiklet gurubu ile buluştu.

04.11.2015 10:45

Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde bisiklet severlerin bir araya gelip kurdukları Hürpedal Bisiklet Topluluğu Muğla ve yöresini tanıtmak amacıyla Eskişehir İli'ne gidip, Eskişehir'de kurulan Esbige Bisiklet gurubu ile buluştu.

Hürpedal Bisiklet Grubu üyelerinden Turan Bulut, yaptığı açıklamda, "Bisiklet bazen değişik coğrafyalarda insanları bir araya getirmekte ve birlikte güzel zamanlar geçirmeyi sağlamaktadır. Hem Muğla'mızın tanıtımına yardımcı olmak, hem de kültür turizmini yaşamak için karşılıklı planladığımız bisiklet gezisi için Eskişehir'de Esbige Bisiklet grubuyla İl merkezinin içindeki Doğa Park'ta buluştuk. Buradan 27 km uzaklıktaki Yörükkırka Köyüne doğru yola çıktık. Kısa süren tatlı rampalardan sonra Köyümüze vardık. Bu köyün özelliği pek çok dizi ve filme ev sahipliği yapmasıdır. Özellikle Salako Filmi hafızalarda kalan bir örnek. Sonraki durağımız olan Kızılinler Mahallesi'ne doğru pedallamaya başladık. Frig vadilerinin üzerine kurulmuş olan eski yerleşimleri ve mağaraları geçerek Kızılinler Mahallesine vardık;.köy kahvesinde kısa bir mola verdikten sonra tekrar Eskişehir İl Merkezine geri döndük. Bozulmamış doğasının eşsiz manzarasında güzel bir bisiklet gezisi yaptık. Bu turun düzenlenmesinde emeği geçen Esbige Bisikletçileri grubuna teşekkür ederiz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hürpedal, Eskişehir'de Esbige Bisiklet Grubuyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement