Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı (İİBF) Dakanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) Avrupa Birliği Çalışma Grubu üyeliğine seçildi.
Türkiye'nin en seçkin bilim insanlarını bir araya getiren Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 48. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Türkiye'nin genel gündemi, yükseköğretimin problemleri ve TÜBA çalışma gruplarının yaptığı çalışmaların tartışıldığı toplantıda Konsey ve TÜBİTAK üyeliklerine yönelik seçimler yapıldı.
İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen ödül törenine İİBF Dekanı, TÜBA üyesi ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç da katıldı.
Bilime ve bilim insanlarına verdiği önemle tanınan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Beştepe Külliyesi'nde 'Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı, Bilimsel Telif ve Çeviri Eser ve Uluslararası Akademi Ödülleri'nin verildiği törenin ardından, Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, TÜBA Avrupa Birliği Çalışma Grubu'na seçildi.(EFE) - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Hüsamettin İnaç Tüba'nın Avrupa Birliği Çalışma Grubu Üyeliği'ne Seçildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?