İftaiye ve Doğalgaz Personeline Eğitim Verildi - Son Dakika
Yerel

İftaiye ve Doğalgaz Personeline Eğitim Verildi

İftaiye ve Doğalgaz Personeline Eğitim Verildi

Bartın Belediyesi itfaiye personeline ve doğalgaz şirketi çalışanlarına "Yangın ve Gaz Kaçakları" hakkında eğitim verildi.

20.08.2013 18:31

Bartın Belediyesi itfaiye personeline ve doğalgaz şirketi çalışanlarına "Yangın ve Gaz Kaçakları" hakkında eğitim verildi.

Eğitim, Uluslararası Gaz Eğitim Teknoloji ve Araştırma Merkezi Personel Eğitimi ve İş Güvenliği Uzmanı Ali Erdoğan tarafından verildi. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda itfaiye personeli ve gaz şirketi çalışanlarına yangın güvenliği, doğalgaz yangınlarına müdahale ve kontrolsüz gaz kaçaklarına müdahale konularında detaylı bilgiler verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın bu tür eğitimlerin gerekli olduğunun altını çizerek Bartın Belediyesi'nin İtfaiye personelinin sürekli teknolojik gelişmeler ve yeni bilgilerle donatılarak hizmet vermeye devam ettiğini söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftaiye ve Doğalgaz Personeline Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement