Iğdır'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Iğdır'da Vergi Haftası Kutlamaları

27.02.2012 11:00

Iğdır'da "Vergi Haftası" kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu ve Defterdar Mehmet Durusoy ile beraberindekiler Vali Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Iğdır'da "Vergi Haftası" kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu ve Defterdar Mehmet Durusoy ile beraberindekiler Vali Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Zübeyde Hanım Bulvarı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından, Defterdar Mehmet Durusoy ve beraberindekiler, Vali Amir Çiçek'i makamında ziyaret ettiler. Durusoy, Vali Çiçek'e Gelir İdaresi Başkanlığı adına plaket verdi.

Vali Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, vergi bilincinin önemine değinerek,

"Vatandaş bu konuda duyarlı olmalıdır. Iğdır'da Gelir İdaresi Başkanlığının hedeflediği vergi rakamının üstünde vergi toplanıyor. Bunun sebebi Iğdırlı vatandaşların vergilerini düzenli vermeleri ve vatandaşlarda vergi bilincinin oluşmasından kaynaklanıyor" dedi.

Defterdar Durusoy da 1990 yılında beri kutlanmaya başlanan ve bu yıl 23.'sü düzenlenen "Vergi Haftası"nı kentte bir dizi etkinliklerle kutlayacaklarını ifade etti.

Durusoy, devletin zorunlu olduğu görevleri yerine getirebilmesi için mükelleflerden vergi alması gerektiğini belirterek, "Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının artırılması için gayretli çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

- IĞDIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika


Advertisement