Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü araç kiralama hizmet alımı ihalesinde çıkan kavgada, Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü Destekleme Hizmetleri Şube Müdürü ile aynı birimde görev yapan bir memur yaralandı. Kavgaya karışan firma yetkililerinden 2 kişi gözaltına alındı.
Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda araç kiralama hizmet alımı ihalesinde, ihaleye katılan bir firmanın yöneticilerinden V.B ve V.B. ile Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü Destekleme Hizmetleri Şube Müdürü Orhan Uslan arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, Uslan ile kavgayı ayırmak için araya giren Destekleme Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nde görevli memur Şerafettin Demirci vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbeler nedeniyle yaralandı.
Uslan ve Demirci, Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kavgayla ilgili firma yetkilisi V.B ile V.B. gözaltına alındı.
Muhabir: Özgün Tiran/ Salih Baran
Yayıncı: Nurettin Coşkun - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › İhalede Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?