İşadamları Vali Küçük'e Bölgenin Önemini Aktardı - Son Dakika
Yerel

İşadamları Vali Küçük'e Bölgenin Önemini Aktardı

İşadamları Vali Küçük\'e Bölgenin Önemini Aktardı

TÜMSİAD Urfa Şubesi ile Ticaret Borsası yönetimi Vali Küçük'ü makamında ziyaret ederek bölge ekonomisi hakkında görüş alış verişinde bulundu.

12.03.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Küçük'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Sade, ziyarette Şanlıurfa ve TÜMSİAD hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını belirtti. TÜMSİAD olarak her zaman Şanlıurfa için çalışanın yanında olduklarını belirten Başkan Sade, "Yeni valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu bir tanışma ziyareti. Valimize kısa bir brifing sunduk. Detaylı olarak sohbette bulunmak için kendisini davet ettik. Yeni valimize hayırlı hizmetlerde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

TÜMSİAD'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük de, özellikle sosyal projelerde ve madde bağımlısı çocuklar ile ilgili TÜMSİAD'ın yaptıklarının takdire şayan olduğunu belirtti. Bu konuda sürekli işbirliğine ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Vali KÜÇÜK, bu tip projelerde daha kapsamlı çalışmalar yapılması gerektiğini bildirdi.

BİR ZİYARETTE ŞUTB'DEN
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclis Üyeleri de Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret etti. Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası Heyeti, Şanlıurfa'daki tarım potansiyeli hakkında da bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Küçük ise; Şanlıurfa Ticaret Borsası Heyetine teşekkür etti.

Ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya'ya, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Caz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ali Çiçek ve Mehmet Emin Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Satış, Meclis Üyeleri; Ahmet Göktaş, Cemal Yıldız, Temir Kurt ve Borsa Üyesi Nahsan Bülbül eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İşadamları Vali Küçük'e Bölgenin Önemini Aktardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement