İl Emniyet Müdürlüğü'nden Ramazan Tedbiri - Son Dakika
Yerel

İl Emniyet Müdürlüğü'nden Ramazan Tedbiri

İl Emniyet Müdürlüğü\'nden Ramazan Tedbiri

İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi, süresince ve sonrası için tedbirler aldı.

14.07.2015 12:17

İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi, süresince ve sonrası için tedbirler aldı.

Yapılan açıklamada, "17-18-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan "Mübarek Ramazan Bayramı" nedeniyle, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşların rahat ve huzur içinde güvenli bir bayram geçirebilmelerini sağlamak amacıyla, Asayiş Şube, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri başta olmak üzere tüm birimlerimizce genel güvenlik tedbirleri alındı" denildi.

İl Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi, süresince ve sonrasında aldığı tedbirleri bildirdi. Yapılan yazılı açıklamada, bayram öncesinde alınan tedbirler şu şekilde:

"Başta otobüs terminali, kırsal terminal, tren garı ve alışveriş merkezleri olmak üzere halkın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde motorize ekiplerimize takviye olarak yaya devriyeler çıkartılarak muhtemel hırsızlık olaylarına karşı emniyet tedbirleri alınmıştır. İlimiz Asri Mezarlığı ve Yeşilkent Mezarlığı'nda arife günü ziyaretler yoğun olacağından mezarlıklar çevresinde gerekli asayiş ve trafik tedbirleri alınmış, ilimiz şehir içi ana güzergahlar başta olmak üzere şehirlerarası karayollarında trafik kontrolleri yapılarak gerekli trafik tedbirleri alınmıştır."

Bayram Süresince Bayram Namazı nedeniyle başta Karagöz Camii, Ulu Camii, Yeşil Camii, Alaybey Camii, Mehmet Paşa Camii, Afgan Camii, Ayşebacı Camii, Hoşgor Camii, Fevzi Çakmak Camii, Hz. Hamza Camii, Yeşilova Camii, Karşıyaka Merkez Camii, Çınarlı Camii, Mehmet Akif Camii ve Topçuoğlu Camilerinde gerekli emniyet ve trafik tedbirleri alınmış, İlimiz Asri Mezarlık ve Yeşilkent mezarlıklarında özellikle bayramın 1. günü olmak üzere ziyaretler yoğun olacağından mezarlıklar çevresinde gerekli asayiş ve trafik tedbirleri alınmıştır.

Ramazan Bayramı münasebetiyle çok sayıda vatandaşımızın il dışına çıkması nedeniyle tüm birimlerimizin kapalı olan ev ve işyerlerinde muhtemel hırsızlık olaylarına karşı önlemler arttırılmıştır" olarak bildirildi.

Bayram Sonrasında ise alınan tedbirler şu şekilde açıklandı:

"Bayram tatili süresince il dışına giden vatandaşlarımızın geri dönmeye başlamaları ile oluşabilecek trafik yoğunluğuna karşı tren istasyonu, şehirlerarası terminal, kırsal terminaller ve şehirlerarası yol güzergahlarında gerekli trafik ve asayiş tedbirleri alınmıştır."

Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise, asayiş ve trafik yönünden gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, bayram öncesinde yola çıkacak olan vatandaşlara uykusuz yola çıkmamaları, trafik kurallarına uymaları, sağ salim sevenlerine kavuşmaları uyarısında bulundu. Gülveren ayrıca, "Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk, esenlik ve kazasız günler dilerim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Emniyet Müdürlüğü'nden Ramazan Tedbiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement