İl Ticaret Müdür Vekili Kurt'tan Mustafa Yardımcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Ticaret Müdür Vekili Kurt'tan Mustafa Yardımcı'ya Ziyaret

İl Ticaret Müdür Vekili Kurt\'tan Mustafa Yardımcı\'ya Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Ticaret Müdürlüğü'ne Müdür Vekili olarak atanan Mustafa Kurt, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı'yı ziyaret etti.

26.03.2013 17:06

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Ticaret Müdürlüğü'ne Müdür Vekili olarak atanan Mustafa Kurt, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı'yı ziyaret etti. Yeni kurulan Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü'nün sorumluluk alanları hakkında Mustafa Yardımcı'ya bilgi veren Müdür Mustafa Kurt, Edirne'deki ticareti geliştirmek için yeni çalışmalar yapacaklarını ve kendilerine gelen taleplerle olumlu hizmetler vermeye çalıştıklarını söyledi.

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olan Mustafa Yardımcı ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; "Edirne Ticaret Borsası olarak bugüne kadar yaptığınız çalışmaların, bu yeni yapılanmanın ardından daha da sağlıklı olacağına inanıyoruz" dedi.

Ziyaret sonrası Mustafa Yardımcı, İl Müdür Vekili Mustafa Kurt'a Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli seramik tabak, aynalı süpürge ve mis sabunu hediye etti.

(ORA)

26.03.2013 16: 45: 25

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Ticaret Müdür Vekili Kurt'tan Mustafa Yardımcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement