İller Bankası'ndan Taşköprü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İller Bankası'ndan Taşköprü'ye Ziyaret

İller Bankası\'ndan Taşköprü\'ye Ziyaret

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı M.Bahaettin Kaptan, kurum yetkilileriyle geldiği Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

06.06.2012 19:16

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı M. Bahaettin Kaptan, kurum yetkilileriyle geldiği Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti. Kaptan, burada Arslan'a içme suyu şebekesinin yenilenmesi ile ilgili müjdeyi verdi.

Kaptan, "Kastamonu'nun en tanınmış en fazla ön plana çıkmış ilçesini ilk defa gezmekten dolayı mutlu olduk. Belediye Başkanımızla projeler üzerinde bir değerlendirme yaptık. Bu sene ihalesi yapılıp inşaatına başlanılan arıtma tesisi ile ilgili bilgileri aldık ve incelemeler de bulunduk. Ayrıca başkanımın şehir içi şebekesiyle ilgili tekrar gözden geçirilmesi ve yenilenmesine yönelik bir proje çalışması akabinde inşaat çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz. Bunun programını da birlikte almış olduk. Diğer taraftan da Türkiye'deki 4 bölge müdürümüzüde buraya getirerek bölgeye verdiğimiz önemi göstermek istedik" dedi.

İller Bankası Çevre Yapıları Dairesi Başkanı Hamdi Dereyurt, Altyapı Uygulamaları Dairesi Başkanı Mustafa Filiz, Kastamonu Bölge Müdürü Adil Ünal, Ankara Bölge Müdürü Ensar Aktaş, Samsun Bölge Müdürü Murat Ayapbek, Bursa Bölge Müdürü Mustafa Bayram, Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Kastamonu Bölge Müdürlüğü Yapım Uygulamaları Müdürü Tuncer Kapan, Kastamonu Bölge Müdürlüğü Proje Geliştirme ve Şehircilik Müdürü M. Ferit Yüksel ile birlikte Taşköprü'ye gelen İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı M. Bahaettin Kaptan, Belediyelerin su ve kanalizasyon projelerinin desteklenmesi amacıyla uygulanan SUKAP projeleri kapsamında uygulamaların birliği ve sorunların yerinde incelenmesi için proje kapsamında inşaatına başlanılan Taşköprü Atık Su Arıtma Tesisi'nde inceleme de bulunup Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da İller Bankası yetkililerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililerle yaptıkları istişareler neticesinde içme suyuyla ilgili çalışmaların hızlandığını kaydetti.

Arslan, "Yaptığımız gerekli girişimlerin ardından DSİ tarafından programa alınan içme suyuyla ilgili şehir şebekesinin yenilenmesi hususunda Genel Müdür Yardımcısı M. Bahaettin Kaptan'dan olumlu haber almak bizleri oldukça sevindirdi. Bu bağlamda eski olan ve ömrü tükenen boruların yenlenmesine yönelik proje hız kazanacaktır. Projede emeği geçen herkese Taşköprü halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

(AD-

06.06.2012 18: 56: 39

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İller Bankası'ndan Taşköprü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement