İmo'da '61. Yıl' Gururu - Son Dakika
Yerel

İmo'da '61. Yıl' Gururu

İmo\'da \'61. Yıl\' Gururu

İnşaat Mühendisleri Odası’nın (İMO), 61. kuruluş yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Adana’da da kutlandı.

20.12.2015 11:54

İnşaat Mühendisleri Odası'nın (İMO), 61. kuruluş yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da kutlandı.

Sheraton Otel'de düzenlenen geceye, İMO 2. Başkanı Şükrü Erdem, İMO Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır, İMO Adana Şube Yönetim Kurulu, İMO Adana Şube üyesi olan Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, İMO üyeleri, Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği'ne bağlı odaların Adana Şube başkanları da katıldı.

Meslekte 40. yılını dolduran meslektaşlarını kutlayan İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "Odamız bundan tam 61 yıl önce, 19 Aralık 1954 tarihinde kuruldu. Türkiye gibi bir ülkede, toplumsal sorunlara duyarlığından vazgeçmeden, mesleki etik ilkelerle bağlılıktan taviz vermeden toplum yararı için mücadele eden bir meslek örgütünün 61 yıl boyunca ayakta kalması önemli bir başarıdır Bu; bizi biz yapan ortak değerlere, mesleki ve toplumsal yarar ilkelerine bağlılıkla geçen 61 yılın başarısıdır" dedi.

Konuşmaların ardından inşaat mühendisliği mesleğinde 40 yılını dolduran inşaat mühendislerine şükran plaketleri sunuldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmo'da '61. Yıl' Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement