Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Murat Mestan, "Ziraat Bankası maçı başa baş giden bir maç oldu" dedi.
Mestan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta deplasmanda karşılaştıkları, 3-0 yenildikleri Ziraat Bankası maçında etkili oynamalarına rağmen yenildiklerini söyledi.
Maçta kritik sayıları atamadıklarını dile getiren Mestan, "Maça biraz tutuk başladık ama ilerleyen dakikalarda dengeyi kurduk. Yansıtmak istediklerimizi sahaya yansıttık, ancak son 1-2 sayısı alamadık. Baş başa giden bir maç oldu. Bizimde kazanabileceğimiz bir maçtı. Bir set alabilseydik belki maçın kaderi de değişecekti ama son sayıları bulamadık ve maalesef maçı kaybettik" ifadesini kullandı. - Bursa
Son Dakika › Yerel › İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Mestan Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.