İnegöllü Mobilyacılara Rezervasyon İçin Uyarı - Son Dakika
Yerel

İnegöllü Mobilyacılara Rezervasyon İçin Uyarı

İnegöllü Mobilyacılara Rezervasyon İçin Uyarı

İnegöllü mobilyacıları nisan ayında düzenlenecek Milano Mobilya Fuarı’na götürmek için Yenişehir’den kaldırılacak 190 kişilik özel uçak için talep patlaması oldu.

01.01.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöllü mobilyacıları nisan ayında düzenlenecek Milano Mobilya Fuarı'na götürmek için Yenişehir'den kaldırılacak 190 kişilik özel uçak için talep patlaması oldu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Mobilya Meslek Komiteleri adına açıklama yapan Meclis Üyesi Erdal Recep Bayraktar, rezervasyonların başlamasından sonra geçen 10 gün içinde 140 dolayında rezervasyon yapıldığını ve uçakta şimdiden sadece 50 kişilik yer kaldığını söyledi. Bayraktar, "Organizasyona İnegöl Belediyesi, Mobilyacılar Odası ve ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları da destek veriyor. Yaklaşık 10 gün önce rezervasyonlar başladı. 4 günlük fuar ziyaretinde önemli iş görüşmeleri yapılacak. Böylece İnegöl mobilyasının gücünü ve birlik beraberliğimizi bütün dünyaya göstermiş olacağız. Organizasyona dahil olmak isteyenleri rezervasyon için son günleri beklememeleri yönünde uyarmak istedik. Çünkü şimdiden uçağın üçte ikisi doldu" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegöllü Mobilyacılara Rezervasyon İçin Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement