İnşaattan Düşerek Ağır Yaralanan İşçi, Hava Ambulansı ile Konya'ya Sevk Edildi - Son Dakika
Yerel

İnşaattan Düşerek Ağır Yaralanan İşçi, Hava Ambulansı ile Konya'ya Sevk Edildi

İnşaattan Düşerek Ağır Yaralanan İşçi, Hava Ambulansı ile Konya\'ya Sevk Edildi

Nevşehir’de çalıştığı inşaatın 4. Katından düşerek ağır yaralanan Erdoğan Yalçın (45), 112 Acil Hava Ambulans Helikopteri ile Konya Meram Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahi Kliniğine nakledildi.

13.02.2014 11:13

Nevşehir'de çalıştığı inşaatın 4. Katından düşerek ağır yaralanan Erdoğan Yalçın (45), 112 Acil Hava Ambulans Helikopteri ile Konya Meram Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahi Kliniğine nakledildi.

Nevşehir'de 2000 Evler Mahallesinde bir İnşaatta çalışırken 4.kattan düşme sonrası yaralı olarak 112 Acil Ambulans ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne getirilen Erdoğan Yalçın, dalak, diyafram yırtılması ve Akciğer zedelenmesi teşhisi ile amaliyata alındı. Ameliyattan çıkan hasta 9 gün hastanenin Genel Yoğun Bakım Servisinde, Genel Cerrahı, Beyin Cerrahı, Kalp Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları, Kardiyoloji, Nefroloji, Ortopedi, Radyoloji hekimleri tarafında gözlem altında tutuldu.

Son yapılan EKO Testi sonrası Yalçın'ın kalp kapakcığındaki yırtık nedeni ile Acil olarak 112 Acil Hava Ambulans Helikopteri ile Konya Meram Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahi Kliniğine nakledilmesi uygun görüldü.

Bunun üzerine Kayseri'den gelen Sağlık Bakanlığı 112 Acil Hava Ambulansı, Nevşehir Devlet Hastanesinin Helikopter Pistine inerek buradan aldığı Yalçın'ı Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesine nakletti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnşaattan Düşerek Ağır Yaralanan İşçi, Hava Ambulansı ile Konya'ya Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement