İş Adamı Filiz, Keşanspor Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Adamı Filiz, Keşanspor Başkanlığına Aday Oldu

02.03.2012 14:40

Keşanspor'un eski başkanlarından iş adamı Kamil Filiz, yeniden kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Keşanspor'un eski başkanlarından iş adamı Kamil Filiz, yeniden kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Filiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın yapılacak Keşanspor'un olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olduğunu belirtti.

Önceki yıllarda 2 dönem Keşanspor'da başkanlık yaptığını ifade eden Filiz,

"Başkanlığın yanı sıra yönetimlerde de görev aldım. Keşanspor'un genişletilmiş istişare toplantısına gittiğimde gördüm ki yönetim filan kalmamış. Karşımıza sadece Başkan Sadi Kuru çıktı. Biz sahipsiz kalan Keşanspor'a sahip çıkmak için aday olduk. İyi bir yönetim kurulu ile Keşanspor başkanlığına talibim. Yapılacak kongreye tüm üyelerimizi davet ediyorum" dedi.

Türkiye BAL Ligi 11. Grup'ta yer alan Keşanspor'un olağanüstü kongresi, yarın saat 13.00'te Keşanspor düğün salonunda yapılacak.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamı Filiz, Keşanspor Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika


Advertisement