İş Adamı Hikmet Tınaztepe, Vefat Etti - Son Dakika
Yerel

İş Adamı Hikmet Tınaztepe, Vefat Etti

İş Adamı Hikmet Tınaztepe, Vefat Etti

AK Parti kurucu İzmir il yönetim kurulu üyesi, iş adamı Hikmet Tınaztepe, vefat etti.

03.01.2014 16:36

AK Parti kurucu İzmir il yönetim kurulu üyesi iş adamı Hikmet Tınaztepe, tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında vefat etti.

AK Parti'nin 2001 yılında İzmir'deki kuruluş çalışmalarında görev alan, Birlik Vakfı ve MÜSİAD başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev yapan Tınazpepe, bir süreden beri kanser tedavisi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Tınaztepe için İlahiyat Fakültesi Camisinde Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına, Tınaztepe'nin ailesi ile yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Partili bazı milletvekilleri, siyasetçiler ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından yapılan törende konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 45 yıllık arkadaşını kaybettiğini, bu nedenle de çok üzüntülü olduğunu belirterek, "Sadakatini ve vefasını hiçbir zaman unutmayacağım. Mekanı cennet olsun, yakınlarına Allah sabır versin" dedi.

Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacacı da vakıfların, cemiyetleri milletleri ayakta tutan kurumlardan olduğunu, Hikmet Tınaztepe'nin de bu kurumları omuzlayan tam bir vakıf insanı olduğunu söyledi.

AK Parti MYK üyesi Ömer Bolat da kendisinin 3. Dönem MÜSİAD Genel Başkanlığını yaptığını, Hikmet Tınaztepe ile 21 sene önce İzmir'de düzenlediği bir fuarda tanıştığını ve o günden sonra da dostluklarının pekişerek devam ettiğini belirtti.

İzmir Valisi Mustafa Toprak da yaptığı konuşmada Hikmet Tınaztepe'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır temennisinde bulundu.

Tınaztepe'nin cenazesi konuşmaların ardından tekbirler eşliğinde cenaze arabasına konarak, Kemalpaşa ilçesindeki Cennet Bahçesi Kabristanlığı'nda defnedildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamı Hikmet Tınaztepe, Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement