İş Bankası'ndan Adıyaman'a 30 Bin Ağaç - Son Dakika
Yerel

İş Bankası'ndan Adıyaman'a 30 Bin Ağaç

İş Bankası\'ndan Adıyaman\'a 30 Bin Ağaç

Türkiye İş Bankası'nın '81 İlde 81 Orman' Projesi Kapsamında Adıyaman'ın Samsat İlçesi'nde 20 Bin Hektarlık Alana Fidan Dikimi İçin Tören Düzenlendi.

12.11.2010 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası'nın; Çevre ve Orman Bakanlığı ile TEMA TEMA Vakfı işbirliğinde başlattığı '81 İlde 81 Orman' projesi kapsamında Adıyaman'ın Samsat İlçesi'nde 20 bin hektarlık alana fidan dikimi için tören düzenlendi. Proje kapsamında 43. durak olan Adıyaman'da 30 bin fidanın dikileceği açıklandı.Samsat İlçesi'nin Sahabe mevkiinde düzenlenen ağaç dikim törenine; Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Samsat Kaymakamı Recai Karal, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Gündüz, İş Bankası Kurumsal İlişim Bölüm Müdür Yardımcısı Faruk Kocuk, Tema Vakfı İç Anadolu Bölge Projeler sorumlusu Nafi Altunöz, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Düzenlenen ağaç dikim töreninde konuşma yapan İş Bankası Adıyaman Şube Müdürü Celal Ertekin, küresel iklim değişikliğine karşı en etkili önlemlerden birinin orman alanlarını genişletme çalışmaları olduğunu belirterek, "Bu kapsamda İş Bankası, Adıyaman ile birlikte ağaçlandırdığı il sayısının 43'e ulaştırmıştır. İş Bankası olarak, ormanlık alanları genişletirken, çocuklarımızda ve gençlerimizde de doğa sevgisi ile çevre bilincini oluşturmaktır" dedi.

TEMA Vakfı Adıyaman Temsilcisi Ahmet Çelik ise konuşmasında, çevresel sorunların artış gösterdiği bir dönemde, yaşadıkları kaygıyı yenmek adına yapılan çalışmanın takdir edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan da, 30 bin ağaç dikilmesi planlanan projeyi gerçekleştiren İş Bankası ile TEMA yetkililerine teşekkür etti. Tören, protokol üyeleri ve öğrencilerin sembolik ağaç dikmeleri ile sona erdi.

-ADIYAMAN, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel İş Bankası'ndan Adıyaman'a 30 Bin Ağaç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement