İşçi Partisi Muratlı İlçe Örgütü Açıldı - Son Dakika
Yerel

İşçi Partisi Muratlı İlçe Örgütü Açıldı

İşçi Partisi Muratlı İlçe Örgütü Açıldı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde İşçi Partisi ilçe binası düzenlenen törenle açıldı.

19.01.2014 17:08

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde İşçi Partisi ilçe binası düzenlenen törenle açıldı.

Örgütün açılış törenine İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Zafer Şen, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İşçi Partisi Muratlı İlçe Başkanı Fikret Deliorman, CHP İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muratlı Şubesi Başkanı Mert Eren ve çok sayıda siyasetçi ile partililer katıldı.

Hürriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan partililer; "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganı atarak, İşçi Partisi Muratlı ilçe binası önüne geldiler. İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Zafer Şen, cezaevindeki devrimcilere selam ederek; "Onlara verdiğimiz sözü eksik de olsa tutuyoruz. Çoban yıldızını her yerde dalgalandıracağız. Sözümüzü Muratlı'da tutmanın mutluluğu içindeyiz. Parti olarak örgütlenmeye çok önem veriyoruz. Örgütsüz güç deniz dalgaları önünde duran kum taneciklerine benzer" şeklinde konuştu.

Katılımcılara teşekkür eden İşçi Partisi Muratlı İlçe Başkanı Fikret Deliorman ise, "İşçi Partisi teşkilatımız halkımızın emrindedir. İşçi, köylü, esnaf, zanaatkar, tüccar, ev kadını, sağlıkçı, hukukçu, şoför, çoban gibi herkes sorunlarını gelip partimize iletebilir. Halkın sorunu ancak halkla çözülür. Partimiz Muratlı halkının istemesi durumunda belediye başkan adayını da açıklayacaktır" ifadelerini kullandı.

Başka partilerle ortak çalışma yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını beyan eden Başkan Deliorman, parti olarak kimseyle gizli saklı görüşmelerinin olmadığını ve yapacakları çalışmaların kamuoyuna adım adım duyurulacağını belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşçi Partisi Muratlı İlçe Örgütü Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement