Işığın İzinde Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Işığın İzinde Fotoğraf Sergisi Açıldı

Işığın İzinde Fotoğraf Sergisi Açıldı

Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği tarafından Divapan’ın sponsorluğunda Spor Sokak girişinde 1. Işığın İzinde Kardeşlik Karma Fotoğraf Sergisi açıldı.

16.05.2014 12:57

Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği tarafından Divapan'ın sponsorluğunda Spor Sokak girişinde 1. Işığın İzinde Kardeşlik Karma Fotoğraf Sergisi açıldı. Sergide Soma'da hayatını kaybeden madencilerde anıldı. Serginin açılışını İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça, İl Genel sekreter Yardımcısı Selim Metin, Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin ve Dernek Başkanı Özer Çelik yaptı.

İlk kez bir sergi yaptıklarını dile getiren Dernek Başkanı Özer Çelik, üyelerin çektiği güzel fotoğrafları farklı sergilerde yeniden görücüye çıkartacaklarını kaydederek "Derneğimizin ilk sergisi. Yaptığımız etkinliklerde çekilen fotoğraflarımızı derledik. Birbirinden güzel fotoğraflar vardı ama aralarından elemek durumunda kaldık. Sergilerimizin devamı gelecek. Her yıl en az 1 sergi yapmayı planlıyoruz. Ayrıca üyelerimizin tematik fotoğraflarının yer alacağı sergiler yapmayı da düşünüyoruz" dedi.

Serginin sponsoru Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin bu tür etkinliklerin daha sık olması gerektiğine dikkat çekerek "Soma'da hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 1 yıldır arkadaşlarımızla birlikteyiz. Keşke bu tür etkinlikler daha fazla olsa. Deklanşöre basarken makineyle bir bağ kurmak, fotoğrafı çekerken girdiğiniz ruh hali çok önemli" dedi.

Zengin, yakında bir geziye de sponsor olacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından sergide fotoğrafı bulunan üyelere katılım belgeleri verildi. Sergi 19 Mayıs'a kadar açık kalacak. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Işığın İzinde Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement