İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Muharrem Keleşoğlu, göreve başladı.
Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden İskenderun'a atanan Keleşoğlu, göreve başlar başlamaz İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.
Okul müdürü Yusuf Oğuz ile görüşen Keleşoğlu, İskenderun'da eğitim çıtasını yükselteceklerini belirterek, "Bizlerin işi insanları eğitmek. Çocuklarımızın İskenderun'da en iyi, en kaliteli hizmeti alabilmesi için çalışacağız. Şu anda göreve başlar başlamaz okullarımızı geziyor bilgiler alıyorum. İskenderun'un eğitimde istenilen seviyeye ulaşması için ilçenin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi ve tüm kesimlerin eğitime katkı sunması gerekiyor" dedi.
Keleşoğlu, ekip ruhuna inandığını bildirerek, eğitim adına atılacak adımlarda herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
Okul müdürü Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Keleşoğlu'na yeni görevinde başarı diledi.
Konuşmaların ardından Keleşoğlu, okulu gezerek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.
- HATAY
Son Dakika › Yerel › İskenderun Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, Göreve Başladı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?