İskenderunlu Kuyumcular Lekesiz'i Yılın Valisi Seçti - Son Dakika
Yerel

İskenderunlu Kuyumcular Lekesiz'i Yılın Valisi Seçti

İskenderunlu Kuyumcular Lekesiz\'i Yılın Valisi Seçti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuyumcular, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i yılın valisi seçerek plaket takdim ettiler.

25.06.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kuyumcular, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'i yılın valisi seçerek plaket takdim ettiler.

İskenderun Yelken Kulübünde Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz onuruna düzenlenen yemekte konuşan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in esnaf dostu olduğunu ifade ederek; "insanla insan gibi konuşan bir valiye sahip olduğumuz için Sayın Valimize teşekkür etmemiz lazım. Bu sebeptendir ki bu geceyi Valimizin onuruna hediye ediyoruz ve kendisini yılın valisi seçiyoruz" dedi.

Esnaflarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz' de, "Esnaflarımız bizler için çok önemli. Şehri ayakta tutan esnaflarımızdır. Esnaflarımız, bir şehrin kalbi konumundadır. O yüzdendir ki esnaflarımızın ayakta durabilmesi için elimizden gelen çabayı göstermek zorundayız. Bu gece için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat tarafından Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'e plaketi takdim edildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskenderunlu Kuyumcular Lekesiz'i Yılın Valisi Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement