İşkur Otobüsü Kastamonu'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

İşkur Otobüsü Kastamonu'da

08.05.2012 16:20

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) hizmetlerini tanıtmak amacıyla yola çıkan otobüsün ikinci durağı Kastamonu oldu.

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) hizmetlerini tanıtmak amacıyla yola çıkan otobüsün ikinci durağı Kastamonu oldu.

Avrupa Birliği ile İŞKUR tarafından ortak yürütülen "Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu" kapsamında hazırlanan otobüs Kastamonu'ya geldi.

Proje Koordinatörü Jale Lola Anagnan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin amacının İŞKUR'un yaptığı hizmetleri tanıtmak olduğunu ifade ederek,

"Kurumun çalışmalarını insanlara anlatmak istiyoruz. Bir çok insan kurumun tam olarak ne yaptığını bilmiyor. İş arayanla, işçi arayana bilgi vererek onların daha kolay bir şekilde birbirlerine ulaşmalarını sağlamak istiyoruz" dedi.

Kampanyanın iki etaptan oluşacağını dile getiren Anagnan, ilk etapta 21 il'in dolaşılacağını, Kastamonu'nun ziyaret edilen ikinci il olduğunu söyledi.

Anagnan, ikinci etapta ise 22 ili gezeceklerini ifade ederek, "Proje tamamlandığında 43 ili ziyaret etmiş, oradaki insanlara İŞKUR'u anlatmış olacağız. Her ilde 2 gün kalacağız" diye konuştu.

İŞKUR otobüsünde kendilerini ziyaret edenlere bilgi vereceklerini, bunun yanında da proje yaygınlaştırma uzmanlarının iş yerlerini ziyaret edeceğini aktaran Anagnan, İŞKUR hakkında insanlarda farkındalık oluşturmak istediklerini kaydetti.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşkur Otobüsü Kastamonu'da - Son Dakika


Advertisement