İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması İçin Başvurular Başladı - Son Dakika
Yerel

İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması İçin Başvurular Başladı

İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması İçin Başvurular Başladı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne (İGC) 14 yıl başkan olarak hizmet veren ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanlığını üstlenen İsmail Sivri'nin adını yaşatmak amacıyla bu yıl 5.si düzenlenen Çocuk Öyküleri Yarışması için başvurular başladı.

18.04.2014 12:55

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne (İGC) 14 yıl başkan olarak hizmet veren ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanlığını üstlenen İsmail Sivri'nin adını yaşatmak amacıyla bu yıl 5.si düzenlenen Çocuk Öyküleri Yarışması için başvurular başladı.

İGC'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması'na ilkokul (9-10 yaş), ortaokul (11-13 yaş) ve lise (14-17 yaş) öğrencileri katılabilecek. Başvurular 23 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek.

Öğrenim çağındaki çocuk ve gençlere yazmayı, yaşamayı, doğayı sevdirmek, öykücülüğü daha iyi tanıtmak ve yeteneklileri ortaya çıkarmak amacını taşıyan yarışmada, dereceye girenler, bilgisayar ve fotoğraf makineleriyle ödüllendirilecek.

İsmail Sivri 5. Çocuk Öyküleri Yarışması Seçici Kurulu, Muzaffer İzgü, Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Mavisel Yener, Yunus Bekir Yurdakul, Eşref Karadağ ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Misket Dikmen'den oluşuyor. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması İçin Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement