İsmail Yaşar Oğuz Pazar Yerini Gezdi - Son Dakika
Yerel

İsmail Yaşar Oğuz Pazar Yerini Gezdi

İsmail Yaşar Oğuz Pazar Yerini Gezdi

Çanakkale’de, AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar Oğuz, Kepez Pazar yerinde esnafı ziyaret ederek şikayet ve isteklerini dinledi.

11.02.2014 11:24

Çanakkale'de, AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar Oğuz, Kepez Pazar yerinde esnafı ziyaret ederek şikayet ve isteklerini dinledi.

Esnaf ziyaretlerine devam eden başkan adayı Oğuz, Pazar yerini gezerek esnafla görüştü. Tek tek esnafı dinleyen Oğuz, Pazar ile ilgili projesini anlattı. Özellikle hava yağışlı olduğu zaman oldukça sıkıntılı olduklarını dile getiren esnaf, her yer çamur ve su birikintisi ile dolduğunu buna çözüm bulamadıklarından şikayetçi olduklarını söylediler. AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar Oğuz ise çözüm olduğunu belirterek, "Bizim çözümümüz var. Esnafımızın her zaman yanında olacağız. Kepezimizin pazarı bu şekilde üstü açık olmamalıdır. Pazar yerinin üstünü kapatıp hem esnafımızın hem de alışverişini yapan halkımızın rahat rahat dolaşmasını sağlayacağız. İçiniz rahat olsun. Başkanlık dönemimde pazarın üstünü kapatmıştık. Onu yıktılar. İnşallah başkanlığa tekrar geçtiğimde yine en güzelini Kepezimize kazandıracağım" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmail Yaşar Oğuz Pazar Yerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement