Isparta'nın Taşına Talep Artıyor - Son Dakika
Yerel

Isparta'nın Taşına Talep Artıyor

Isparta\'nın Taşına Talep Artıyor

süslüyor.Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Serinhisar ilçesi Yatağan beldesi Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek ve Aydın'ın Atça beldesi Belediye Başkanı Mustafa Çınar, andezit taşına talip olduklarını belirttiler.

03.04.2013 17:10

Isparta Belediyesi ISTEM Doğal Taş İşlem Fabrikası'nda üretilen andezit taşı çevredeki illerin kaldırımları ve park alanlarını

süslüyor.

Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Serinhisar ilçesi Yatağan beldesi Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek ve Aydın'ın Atça beldesi Belediye Başkanı Mustafa Çınar, andezit taşına talip olduklarını belirttiler. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret eden belediye başkanları, yatırımlar ve belediyeye bağlı ISTEM, ISBAŞ ve BELMAŞ şirketlerinin ürünlerini yerinde inceledi.

Isparta taşlarının oldukça kullanışlı olduğunu söyleyen Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, belediye olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ve kardeş belediye olduklarını ifade etti. Yarımca, "Isparta'nın taşlarını kullanmak istiyoruz. Başkan Günaydın'ın çalışmalarını da yakından takip ediyoruz" dedi.

Başkan Günaydın ise, belediye başkanları ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Bizim malzemelerimizi

kullanacaklar. Çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'nın Taşına Talep Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement