Isparta Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Isparta Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Isparta Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Isparta'da bugüne kadar kurumların ayrı ayrı düzenlediği bayramlaşma programı; bu Ramazan Bayramı'nda Valilik, Belediye, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf Odaları Birliği ortaklığında tek bir noktada düzenlendi.

08.08.2013 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da bugüne kadar kurumların ayrı ayrı düzenlediği bayramlaşma programı; bu Ramazan Bayramı'nda Valilik, Belediye, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf Odaları Birliği ortaklığında tek bir noktada düzenlendi.

Barida Otel'de düzenlenen bayramlaşma programına valilik görevi bugün sone erecek olan Vali Memduh Oğuz, AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Or, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Cömert, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Memduh Oğuz, eşi Canan Oğuz ve kutlamaya ev sahipliği yapan diğer kurumların yöneticileri gelenlerle tek tek bayramlaştı. Bugün aktif valilik görevi sona erecek olan Vali Memduh Oğuz, herkesin bayramını kutladı. Bu birlikteliğin sağlanmasına katkı veren kurumların yöneticilerine teşekkür eden Vali Oğuz, "Bizim milli kültürümüzde bayram yeri diye bir kavram var. Bir şehrin, bir kasabanın, bir köyün alanı olurdu. Bütün millet orada paylaşırdı. En büyük şehir İstanbul'da bile bayram yeri vardı. İnşallah ileride Isparta'da kapalı ve açık bir bayram yerine sahip oluruz ve orada bayramlaşırız. Bayramda söyleyeceğimiz barış, kardeşlik, birlik ve beraberliktir. Şu manzara gösteriyor ki tüm dünya Türkiye'ye Türkiye de Isparta'ya bakıyor. Hepinizin bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu, Ramazan Bayramı'nı huzur ve güvenlik içinde, sevgi paylaşımında kutladıklarını belirterek, "Bu bayramlar, bizi birbirimize kenetleyen, yeniden doğuşumuzun, ruhumuzun resetlendiği bayramlar. Bugünleri dolu dolu yaşarken bu huzur ve güven iklimini bozulmaması için elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmemiz gerekir" dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel de, "Böyle güzel bir günde Isparta'nın tüm kesimlerinin ortaklaşa yaptığı bayram programını kutluyoruz. Bu ilk oldu. Bundan sonraki bayramlarda hepimiz aynı mekanda bayramlaşalım çünkü birlikte rahmet var. Isparta hepimizin. Isparta birlik bütünlük içinde olursa şehri öyle kalkındırabiliriz. Herkes bir tarafa çekilirse bir adım ileri gidemeyiz. Isparta birlikte hareket edebilmeyi başarırsa Türkiye'de 81 il arasında hedeflediği yere ulaşabilir. Rabb'im o hedefe ulaşmak için hepimize çalışma azmi versin" şeklinde konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement