İstanbul'daki Balçıkhisarlı'lardan Şuhut'ta Protokol Ziyareti - Son Dakika
Yerel

İstanbul'daki Balçıkhisarlı'lardan Şuhut'ta Protokol Ziyareti

İstanbul\'daki Balçıkhisarlı\'lardan Şuhut\'ta Protokol Ziyareti

İstanbul'daki Balçıkhisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

12.05.2012 12:26

İstanbul'daki Balçıkhisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. İstanbul'da yapılacak olan piknik etkinliğine Şuhut protokolünü davet etmek için birtakım ziyaretler gerçekleştiren İstanbul'daki Balçıkhisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Yılmaz ve beraberindeki heyet, bu kapsamda ilk olarak Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır ile görüştü. Derneğin Şuhut Temsilcisi Hüseyin Ertuğrul Özaşkın'ın da yer aldığı ziyarette konuşan Kaymakam Eyüp Çalışır, "Sizleri ilçemizde daha sık ağırlamak isteriz. Balçıkhisarlı hemşerilerimizin örgütlenmeleri diğer hemşerilerimize de örnek olmalı. Balçıkhisarlı'ların Türkiye'nin birçok yerinde dernek kurarak yürüttükleri çalışmaları duyuyor ve takdir ediyoruz" dedi.

DAYANIŞMA BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şuhut Belediyesi'ne geçen heyet, Belediye Başkanı Recep Bozkurt ile de fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Bozkurt, şu ifadelere yer verdi: "Balçıkhisarlı'ların gurbette gösterdikleri dayanışma, bir hemşerileri olarak bizleri gururlandırıyor. Sizleri ilçemizde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz."

Başkan Bozkurt'a teşekkür eden Yılmaz ise tüm Şuhut halkını 20 Mayıs'ta İstanbul'a beklediklerini söyledi.

Belediye ziyaretinin ardından Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na geçen dernek yöneticileri, Oda Başkanı Ali Altan ile de görüştü. Ziyarette konuşan Altan, "İstanbul'daki hemşerilerimizi bir arada görmek bizi mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda gurbetteki hemşerilerimiz büyük yatırımlarla ilçemize geri dönerler. Bu konuda Şuhut gurbetçilerinden çok büyük beklenti içerisinde" dedi.

Balçıkhisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği heyeti, son olarak Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, AK Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'daki Balçıkhisarlı'lardan Şuhut'ta Protokol Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement