İYİ Parti Kadirli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Olgaç İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

İYİ Parti Kadirli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Olgaç İstifa Etti

İYİ Parti'nin Kadirli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Olgaç, partisinden istifa etti. Olgaç, Meral Akşener'in çizgisinden çıkmasını gerekçe göstererek Demokrat Parti'ye geçti.

26.02.2024 11:51  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURHAN DEMİRCİOĞLU

İYİ Parti'nin Kadirli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Olgaç, partisinden istifa etti. Olgaç, "İYİ Partiden istifa etme sebeplerim; Meral Akşener'in çizgisinden çıkmasıdır. Özgür Özel'e, CHP'ye, 'Dem'den demleniyorlar', 'terörle beraberler', yok şöyle böyle diyerek aşağılayıcı hakaretlerde bulunuyor. Bunların hiç birinin doğru olmadığına inanıyorum. Genel seçimlerde hiçbir sıkıntı yoktu, birbirinizi  destekliyordunuz. Ne oldu da bir an da bu kadar dönüş oldu" dedi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Ekrem Olgaç, partisinden istifa ederek Demokrat Parti'ye geçti. İstifa nedenleriyle ilgili açıklama yapan Olgaç, şunları söyledi:

"MASADAN KALKARAK BU SİNYALLERİ VERMİŞTİNİZ"

"İYİ Parti Kadirli Belediye Meclis üyesiyken partimden istifa edip, Demokrat Parti'ye geçtim. Bundan sonraki siyasi hayatımı Demokrat Parti'de sürdüreceğim. İYİ Partiden istifa etme sebeplerim; Meral Akşener'in çizgisinden çıkmasıdır. Özgür Özel'e, CHP'ye, 'Dem'den demleniyorlar', 'terörle beraberler', yok şöyle böyle diyerek aşağılayıcı hakaretlerde bulunuyor. Bunların hiç birinin doğru olmadığına inanıyorum. Genel seçimlerde hiçbir sıkıntı yoktu, birbirinizi  destekliyordunuz. Ne oldu da bir an da bu kadar dönüş oldu. Yani demek ki siz çizginizden çıktınız. Masadan kalkarak zaten bu sinyalleri vermiştiniz. Ben o anda bir kuşku ile bakmaya başlamıştım artık partime. Siz CHP'nin sayesinde Meclis'e girmiştiniz. Destek aldınız bunlardan. Size hiç yakışıyor mu bu? Size hiç yakıştıramıyorum. Bugün çıkmış sizi Meclis'e girdiren kişiler hakkında bu şekildeki söylenişleriniz çok yanlış. Ben şuna inanıyorum ki siz çizginizden çıkarak yolunuzu belirlediniz zaten. O yüzden bizim de İYİ Parti'de hiçbir şekilde durmamızın bir anlamı yok. Ben İYİ partide çok görevler aldım, çok fedakarlık yaptı ama siz çizginizden saptınız, benim de artık sizinle İYİ Parti'de yürümemin bir anlamı kalmadı."

İYİ Parti Kadirli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Olgaç İstifa Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İYİ Parti Kadirli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Olgaç İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement