İzgören Nazilli'de Hayranları ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

İzgören Nazilli'de Hayranları ile Buluştu

İzgören Nazilli\'de Hayranları ile Buluştu

Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinin konuğu liderlik, iletişim ve kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören Süpermen Türk Olsaydı adlı söyleşisi ile adeta stand up şov yaptı.

01.04.2017 08:54

Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinin konuğu liderlik, iletişim ve kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören Süpermen Türk Olsaydı adlı söyleşisi ile adeta stand up şov yaptı.

Kişisel gelişim ve girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren yazar Ahmet Şerif İzgören Nazilli'de hayranları ile buluştu. Programa Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Eşi Bilge Küçük, Karacusu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık' da katıldı. Ahmet Şerif İzgören "Bu dünyada ayakta kalabilenler, yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır" diyerek girişimcilik konusundaki tecrübelerini salonu dolduran katılımcılar ile paylaştı.

Kendi hayatını yaşamayan insanların çocuklarının hayatını yaşadığını belirten yazar Ahmet Şerif İzgören, "Sevgi kültürümüz iyidir, ama zamanla iş, sevmekle aşırı korumayı karıştırmaya gelmiş. Dikkat edin yabancı çocuklara, otelde beş-altı yaşındaki Alman çocuk alır yemeği hapır hupur üstüne döke döke yer. Bizim on yaşındaki Türk çocuğun yemeğini babası alır, anası yedirir, teyzesi de ağzını siler. Çocuk otuz beş yaşına gelir, hala ana, baba, teyze çocuğun peşinde yemek yedireceğiz diye koştururlar. Bu nasıl bir korumacılık, kollamacılıktır" diye konuştu.

İzgören, Süpermenin Türk olması halinde pelerininin kesin annesi tarafından bağlanacağını da espirili bir dille anlatırken, izleyenleri kahkahaya boğdu. 2 saat süren programının sonunda Ahmet Şerif İzgören'e Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık çiçek takdim ederek yaptığı güzel söyleşi için teşekkür ettiler. İzgören Nazilli'de olmaktan ve Nazilliler ile buluşmuş olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek kitaplarını sevenleri için imzaladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzgören Nazilli'de Hayranları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement