İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, DSP İzmir İl Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, DSP İzmir İl Başkanlığını Ziyaret Etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Demokratik Sol Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, göreve atanan İl Başkanı Selçuk Karakülçe ve yeni yönetimi tebrik etti.

12.01.2012 16:40

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Demokratik Sol Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, göreve atanan İl Başkanı Selçuk Karakülçe ve yeni yönetimi tebrik etti.

Ziyarette, gazetecilere açıklama yapan Kocaoğlu, siyasi partileri ziyaret ettiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Kocaoğlu, "Belediye başkanlarının en önemli özelliği, siyasetten uzak, tüm vatandaşların belediye başkanı olma bilinci ile hareket etmesidir. Biz de bu bilinçle çalışıyoruz" dedi.

Menemen'de kurulması planlanan katı atık bertaraf tesisi konusunda gazetecilere bilgi veren Kocaoğlu, çevre konusunda şu ana kadar hayata geçiremedikleri tek konunun katı atık bertaraf tesisi olduğunu ifade etti.

Kocaoğlu, "Kuracağımız tesisten araziye ne bir damla su gidecek, ne de oraya bir gram çöp gömülecek, tamamı geri dönüşüme gidecek. Ama çevre bakanı gelip seçim arifesinde 'Torbalı-ya kurdurmam' diyor. Tarım Bakanı gelip

'Menemen'e kurdurmam' diyor. Peki günlük 3 bin ton çöpümüz ne olacak- Bu sadece Büyükşehir Belediyesi'nin çöpü müdür- Çöpten Çevre Bakanlığı da sorumlu değil midir-" dedi.

Kocaoğlu, Menemen'deki 65 dönüm araziyi büyütemeseler bile, 52 milyon lira verdikleri alanı katı atık bertaraf tesisi olarak kullanmaya kararlı olduklarını kaydetti.

DSP İl Başkanı Selçuk Karakülçe ise, Kocaoğlu'na her zaman destek verdiklerini belirterek, "Belediye'ye yapılan haksız uygulamalara karşıyız. Başkanımızın sonuna kadar arkasında, destekçisiyiz" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, DSP İzmir İl Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement