İzmir haberi | Karabağlar Belediyesi, Yol Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmir haberi | Karabağlar Belediyesi, Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

İzmir haberi | Karabağlar Belediyesi, Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Gelen İzmir haberlerine göre Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarındaki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Yaz sezonu boyunca yaklaşık 14 bin ton asfalt serimi yapan ekipleri, Maliyeciler Mahallesi'ndeki çalışmaları sırasında Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yalnız bırakmadı.

14.10.2022 09:49  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarındaki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Yaz sezonu boyunca yaklaşık 14 bin ton asfalt serimi yapan ekipleri, Maliyeciler Mahallesi'ndeki çalışmaları sırasında Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yalnız bırakmadı.

Ekiplere kolaylıklar dileyen, bölgedeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Selvitopu, "Ekim ayı ortasına geldik ancak ekiplerimiz aynı hızla çalışmaya devam ediyorlar. Sezon öncesi gerekli hazırlıkları yapmamızın yaraıını sahada çok net bir şekilde gördük. Mümkün olduğunca çok sokağa girmeye ve kaliteli bir şekilde serim yapmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarda Karabağlar'a kazandırdığımız asfalt kazıma, serme araçlarının yanı sıra son model kamyonları da kullanıyoruz" dedi.

Asfaltın ana malzemesi olan bütümü fiyatlar aşağı indikçe stoklamaya gayret ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, "Bu anlayışla çalışacak ve gelecek yaz sezonunda da asfaltlamaya ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

Vatandaşlar da Başkan Selvitopu'na ve Karabağlar Belediyesi ekiplerine çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler.

Başkan Selvitopu ayrıca, Maliyeciler Mahalle Muhtarlığı'nı da ziyaret ederek Muhtar Sadet Kaya ve mahallede ikamet eden Türk Kızılayı Karabağlar Şube Başkanı Fahrettin Yörek'le sohbet etme olanağı buldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmir haberi | Karabağlar Belediyesi, Yol Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement