İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Başkanlık Divanı üyeleri, kısa bir süre önce rahatsızlık geçiren Ulaştırma Bölge Müdürü
Ömer Tekin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette İzmir'de ulaşım alanında yaşanan güncel sorunlar da masaya yatırıldı.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileriyle olumlu çalışmalar yaptıklarını kaydeden Ömer Tekin, 'Son derece zahmetli bir iş olan taşımacılığın sorunları bitmez. İzmir'de semt garajları artırılmalı, bu garajlara il içindeki taşımacılık modları, besleme hatları yönlendirilmelidir' dedi. İzmir'in ulaşımda bir çalıştay toplanmasına ihtiyaç duyduğunu ifade eden İESOB Başkanvekili Hilmi Kurtoğlu da, ulaşımla uğraşan kesimlerin çoğunun mutsuz olduğuna dikkat çekti.
İstanbul'da bu yönde bir çalıştayın yapıldığını hatırlatan Kurtoğlu, İzmir'de de yapılacak çalıştayın mevcut sorunların çözümüne katkı sağlayacağını savundu. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir'de taşımacılık alanında bir çalıştay toplanması konusunu görüşeceğini söyledi.
(AH-)
10.02.2012 16: 53 TSİ
NNNN - İZMİR
Son Dakika › Yerel › İzmir'in Ulaşım Alanında Güncel Sorunları Değerlendirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.