İzmit Belediyesinden CHP'ye Eleştiri - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesinden CHP'ye Eleştiri

İzmit Belediyesinden CHP\'ye Eleştiri

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut son dönemde yapılan eleştirilere yanıt verdi."CHP'li yöneticiler neredeyse her gün bir açıklama yapıyorlar."

13.07.2012 15:47

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut son dönemde yapılan eleştirilere yanıt verdi. "CHP'li yöneticiler neredeyse her gün bir açıklama yapıyorlar. Aynı konuyu hem İlçe başkanı hem milletvekili eleştiriyor. Açıklamaların çokluğu eleştirilecek şeylerin çokluğu ile değil bu arkadaşların parti içinde kendilerine konum belirleme istekleriyle doğru orantılı olarak sürüyor" diyen Bulut, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Tavşantepe Mahallesinde yürütülen çalışmaları mal bulmuş mağrip gibi İlçe Başkanı'ndan tutun milletvekiline kadar hepsinin bu konuyu ağızlarına pelesenk ettiler.

Tavşantepe Mahallesi'nde yapılan çalışmalar kendilerinin zamanında sokaklardan akan kanalizasyonları düzeltmek adına yapılan altyapı çalışmalarıdır. Kendi dönemlerinde sokaklarda kanalizasyon akmasını görmezden gelen CHP'li arkadaşlar bizim yaptığımız yollarla rahata alışmış olmalılar ki sadece birkaç ay sürecek olan bu çalışmaya bile tahammül edemiyorlar."

İbrahim Bulut yaptığı açıklamada CHP'lilerin pazarcılarla ilgili eleştirilerine de yanıt veren Bulut, "CHP'li arkadaşların dile getirdikleri başka bir eleştiride pazarcılarla ilgili. Kendileri bu konuda da bilgisizce konuşuyorlar. Pazarcılardan alınan aylık işgaliye bedelleri önümüzdeki döneme ait değil, geçmiş döneme ait olan bedellerdir. Biz geçmiş 6 aya ait işgaliye bedellerini tahsil etmek istiyoruz onlar gelecek 1 yılın işgaliye bedelini alacaklar diyorlar. Anlaşıldığı üzere bu arkadaşlarımız siyasi rant peşinde koşmaktan bilgi almaya fırsat bulamıyorlar" dedi.

Bulut açıklamasının sonunda bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Pişmaniye Festivali'ne yönelik yapılan eleştirileri yanıtladı. "Konu siyasi rant olunca CHP'li vekillerimiz de geri kalmıyorlar" diyen Bulut "Bir CHP'li vekilimiz çıkmış pişmaniye festivalinin tarihini ve bütçesini eleştiriyor. Bu eleştiride de malzeme sıkıntısını görüyoruz. Sayın vekil Meclisin kapalı olduğu zamanda festivalin yapıldığını söyleyerek bizi eleştiriyor. Bu eleştiri yağmur yağacak diyen bir kişiye sen bana ördek dedin diye tepki göstermeye benziyor. Sayın vekilimize bu festivalin üç yıldan beri Temmuz ayında yapıldığını hatırlatmamıza gerek yok sanırım. Ayrıca Ak Parti Milletvekili Fikri Işık'ın Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek'in katıldığı etkinliğe hiçbir CHP'li vekilin katılmaması kendisi açısından bir mahcubiyet sebebi olması gerekirken kendisinin bunu eleştiri konusu yapmasının gülünç bir durum olduğunu söyledi.

Festivalin bütçesine yönelik olarak yapılan eleştirilerin dayanağının olmadığını ifade eden Bulut, "Bu yıl festival için ayrılan bütçe 50 - 60 bin civarındadır. Herhalde CHP'li bir belediye bunu yapmaya kalksa 2 sanatçı için vereceği para sayın vekilin ifade ettiği tutarlarda olacaktır" diyerek eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesinden CHP'ye Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement