Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Yerel

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Uşak İl Jandarma Komutanlığı, son günlerde düzenlediği operasyonlarla sigara ve uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmıyor.

30.10.2012 12:29

Uşak İl Jandarma Komutanlığı, son günlerde düzenlediği operasyonlarla sigara ve uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmıyor.

Uşak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, son 10 gün içerisinde düzenledikleri üç ayrı operasyonda; bin 680 paket gümrük kaçağı sigara ile 205 gram esrar maddesi ele geçirdi. Jandarma ekipleri il olarak; bir ihbarı değerlendirerek Afyonkarahisar-Uşak E 96 Devlet Karayolu Banaz İlçesi Düzlüce köyü yol ayrımında Gaziantep'ten İzmir'e doğru giden M.G. adlı şahsın kullandığı kargo aracına yönelik operasyon düzenledi. Araçta yapılan aramalarda bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Jandarma aynı gün Banaz İlçesi Bağkonak köyü yol ayrımında S.Y, M.A, H.Ü ve H.D isimli şahıların içerisinde bulunduğu 03 DU 650 plakalı aracta da arama yaptı. Operasyonda araç içerisinde 205 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu iki operasyondan iki gün sonra ise jandarma ekipleri, bu kez Güre Beldesi Osmandede Çamlığı mevkiinde iki ayrı yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan arama sonucu M.T isimli şahsa ait valiz içerisinde 200 paket ve M.A isimli şahsa ait valiz içerisinde de 480 paket kaçak sigara ele geçirdi. Yapılan operasyonlar sonucu gözaltına alınan şüphelilerden M.G., M.T. ve M.A. tutuksuz yargılanmak üzere S.Y, M.A, H.Ü ve H.D ise Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement