Jandarmadan Öğrencilere Trafik ve İlk Yardım Bilgilendirmesi - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Öğrencilere Trafik ve İlk Yardım Bilgilendirmesi

Jandarmadan Öğrencilere Trafik ve İlk Yardım Bilgilendirmesi

Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı "Karayolları Trafik Haftası" nedeniyle ilk ve ortaokullar da öğrencilere Trafik ve ilk yardım bilgilendirmesi yaptı.

12.05.2014 10:09  Güncelleme: 10:11

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı "Karayolları Trafik Haftası" nedeniyle ilk ve ortaokullar da öğrencilere Trafik ve ilk yardım bilgilendirmesi yaptı.

Trafik Haftası nedeniyle okullara ziyaretlerde bulunan Dörtyol İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Erhan İşman, hafta nedeniyle ilgili kurumlarca yapılan trafik kuralları ve ilk yardım konularında yapılan bilgilendirme ve çalışmaların önemli olduğunu vurguladı. İşman, "Her vatandaşımız başta olmak üzere özellikle geleceğimiz olan öğrencilere trafik ve ilk yardım haftasında yılda bir defa da olsa trafik kurallarının önemi en iyi şekilde öğretilmeli ve sürekli hale getirilmelidir" dedi.

Jandarma görevlileri öğrencilere trafik ve ilk yardım konularında sinevizyon eşliğinde bilgiler verdi. Trafik kuralları ve ilk yardım konularında çeşitli çizgi filmler izletildi.

Altınçağ Hürriyet İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret eden İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Erhan İşman, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek öğrencilerle bir süre konuştu.

İşman ve beraberinde bulunanları yakından gören öğrenciler yoğun ilgi gösterirken verdikleri asker selamıyla ziyaret anını çektirdikleri fotoğrafla süslediler. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Öğrencilere Trafik ve İlk Yardım Bilgilendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement