Jandarmanın Desteğiyle 11 Yıl Sonra Protez Kola Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Jandarmanın Desteğiyle 11 Yıl Sonra Protez Kola Kavuştu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Ramazan Gün'e, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından protez kol taktırıldı.6 yaşında İzmir'in Bayındır ilçesinde ailesinin çalıştığı tarlada oyun oynarken su...

17.05.2012 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Ramazan Gün'e, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından protez kol taktırıldı.

6 yaşında İzmir'in Bayındır ilçesinde ailesinin çalıştığı tarlada oyun oynarken su motoruna kolunu kaptırması sonucu sol kolunu kaybeden Ramazan Gün, 11 yıl sonra protez kola kavuştu.

Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi'nde Milli Güvenlik dersine giren İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, Ramazan Gün'ün durumu öğrenmesi üzerine Okul Müdürü Murat Akgündüz'den öğrenci hakkında bilgi aldı. Gün'ün ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını öğrenen Can, öğrencinin ailesiyle görüşerek protez kol taktırmak istediklerini bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli personel ve askerlerin desteğiyle alınan protez kol Gün'e takıldı.

Öğrenci Gün ve Okul Müdürü Akgündüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Can, öğrencinin durumunu öğrendikten sonra "nasıl yardımcı olabiliriz-" diye bir değerlendirme yaptıklarını ve yardımcı olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bundan çok mutluyuz. Bunun birçok insana örnek olmasını istiyoruz. Temennimiz kişilerin yanlarındaki arkadaşına ve ihtiyacı olana bir şekilde destek olmasıdır. Jandarma olarak her zaman vatandaşın hizmetindeyiz. Biz Ramazan Gün'e gerçek bir kol veremeyiz. Bizim verebileceğimiz en büyük şey sevgimizdir. Gün'ün durumu yaşamın bir parçası olduğu için bizler hayat mücadelesinde ona ufacık bir destek sağlamaya çalıştık."

Gün'de, kendisine yapılan yardımın örnek olması gerektiğini söyledi.

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarmanın Desteğiyle 11 Yıl Sonra Protez Kola Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement