Judo Yönetiminden,yıldıza Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Judo Yönetiminden,yıldıza Ziyaret

Judo Yönetiminden,yıldıza Ziyaret

Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

16.05.2014 10:31

Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette bir açıklama yapan, Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya: " Şanlıurfa'nın Judoda bir çok başarılara imza attığını ve Urfa'nın Judoda geleceğinin çok parlak olduğunu belirtti. Memleketimizin yetiştirmiş olduğu Ertuğrul Yıldız gibi başarılı bürokratlar sayesinde spor noktasında Şanlıurfa'nın çağ atladığını belirten Kaya, inşallah Şanlıurfa'dan judoda Dünya Şampiyonu çıkarmak en büyük hedefimizdir" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya'nın il müdürlüğümüzü ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduğunu belirterek ilimizde judo sporuna gönül veren Antrenörlerimizin, Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin, İl Temsilcimizin canı gönülden yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Judoya emek veren bu arkadaşlarımız sayesinde Judo da Şanlıurfa'nın geleceği çok parlak olacaktır "diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Judo Yönetiminden,yıldıza Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement