Kab Platformu Kur'an-I Kerim Meali Bilgi Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Kab Platformu Kur'an-I Kerim Meali Bilgi Yarışması Ödül Töreni

Kab Platformu Kur\'an-I Kerim Meali Bilgi Yarışması Ödül Töreni

Kur’an’ın Anlamıyla Buluşma (KAB) Platformu tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması ödül töreninin Eskişehir ayağı gerçekleştirildi.

07.04.2014 16:20

Kur'an'ın Anlamıyla Buluşma (KAB) Platformu tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması ödül töreninin Eskişehir ayağı gerçekleştirildi.

9 Mart 2014 tarihinde, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları/2 kapsamında başlatılan yarışmaya Eskişehir'den bin 771 kişi başvurdu. Yedi ilçede gerçekleştirilen yarışma 11 binada, 85 gözetmen eşliğinde yapıldı. Meal Bilgi Yarışması'nın Eskişehir ayağını organize eden Eskişehir Fatih Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından, Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda ödül töreni düzenlendi. Program, Kur'an'ın Anlamıyla Buluşma (KAB) Platformu'nun tanıtım filmi izlenerek başladı. Reşadiye Camii Müezzin Kayyımı Çetin Linç'in okuduğu Kur'an-ı Kerim'in ardından, yarışma il sorumlusu ve Çözüm Derneği Başkanı Avukat Yusuf Çifci bir konuşma yaptı. Fatih Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün tanıtıldığı slaytın ardından, KAB Platformunun hazırladığı "Okuduk mu?" kısa filmi katılımcılar izlendi. Daha sonra yarışmada A, B, C ve D kategorilerinde dereceye giren ilk on kişiye ödülleri takdim edildi.

Yarışma İl Sorumlu Yardımcısı Tamer Arık'ın sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde konuşan Muharrem Nureddin Coşan, "Lütfen, her türlü ön yargıdan uzak, temiz, duru, dingin bir kalp ile Kur'an-ı Kerim'i idrak edecek şekilde okuyunuz. İnanıyorum ki, Allah (c.c), okuduklarımız doğrultusunda yaşar isek, bizlere, dünya ve ahiretin güzelliklerini, hayal dahi edemeyeceğimiz bir cömertlikle ihsan edecektir. Gönüllerimize, gerçek sevginin tadının tattırılmasını diliyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kab Platformu Kur'an-I Kerim Meali Bilgi Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement