Kadastro Müdürü Sitemoğlu'dan Vali Vekili Yalınalp'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kadastro Müdürü Sitemoğlu'dan Vali Vekili Yalınalp'e Ziyaret

Kadastro Müdürü Sitemoğlu\'dan Vali Vekili Yalınalp\'e Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 166.yıldönümü dolayısıyla Manisa Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu ve personeli, Vali Vekili Necmettin Yalınalp'i valilik ziyaret etti.

23.05.2013 17:00

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 166. yıldönümü dolayısıyla Manisa Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu ve personeli, Vali Vekili Necmettin Yalınalp'i valilik ziyaret etti.

Kadastro Müdürü Sitemoğlu, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 166. yıldönümünün 21 Mayıs'ta kutlandığını, kendileri o tarihte il dışında eğitime katıldıkları için ziyarete gelemediklerini belirterek, ziyareti bugün gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vali Vekili Yalınalp, konuşmasında, "Kadastro bir ülkenin medeniyet seviyesini gösterir. Kadastro devletin en eski temel kuruluşlarından birisidir. Modern kentlerin oluşumunda önemli görevler üstleniyorsunuz. Bugüne kadar yaptığınız başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Vekili Yalınalp ziyarette, başarılı çalışmalarından dolayı Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu ve personeline başarı belgesi verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadastro Müdürü Sitemoğlu'dan Vali Vekili Yalınalp'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement