Kadıköy'de Ev Yangını - Son Dakika
Yerel

Kadıköy'de Ev Yangını

Kadıköy\'de Ev Yangını

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde meydana gelen ev yangını, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

19.07.2012 13:28

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde meydana gelen ev yangını, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Kaymakam Osman Tunç ta yangın alanında inceleme yaptı.

Beldenin Fatih Mahallesi, 86. sokaktaki Emine Kılıç'a ait evde çıkan yangına çok kısa süre içerisinde müdahale eden Kadıköy itfaiyesi gereken müdahaleyi yaparak yangını büyümeden söndürdü. Kadıköy Belediyesi Zabıta Amiri Erhan Ünal, "Evin bahçe duvarı dibindeki kuru otların ateş alması ve rüzgarın etkisiyle de evin çardağına ve oradan da eve sıçramış. Yangına müdahale sonucunda orta derecede maddi hasar meydana gelmiş olup, can kaybı yada yaralanma olmamıştır. Yangına, ihbarı aldıktan 5 dakika sonra müdahale edilmiştir" dedi.

Olay yerine giden Edremit Kaymakamı Osman Tunç, "Yoldan geçerken dumanları gördüm de geldim. İtfaiye yangını kısa sürede söndürdü. Geçmiş olsun diyorum" dedi.

Yangın ile ilgili görgü tanıkları ile görüşen Kaymakam Osman Tunç, Kadıköy Belde Başkanı Hasan Özel'i telefonla arayarak, "Vatandaştan aldığım bilgiye göre çok kısa sürede gelerek, yangına müdahale eden şahsınızı ve ekibinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

(SŞ)

19.07.2012 13: 08: 01

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadıköy'de Ev Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement