Kadın Doğum Uzmanı Dr.imran Ayhan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kadın Doğum Uzmanı Dr.imran Ayhan Açıklaması

Kadın Doğum Uzmanı Dr.

02.01.2012 14:06

Kadın Doğum Uzmanı Dr. İmran Ayhan, "Kısır olmak utanılacak bir şey değil, önemli olan bu hasatlığı yenmek için mücadele etmektir" dedi.

Birecik ilçesindeki Özel Burak Tıp merkezinde bölgenin tek kadın doğum uzmanı olarak göreve başlayan Uzman Dr. İmran Ayhan, bulundukları bölge itibariyle kadın doğum uzmanının ciddi bir gereksinim olduğunu, göreve başlaması nedeniyle özellikle bayan hastalardan olumlu tepkiler aldığını söyledi.

Ayhan şunları kaydetti:

"Günümüzde kısırlık olarak bilinen durum ne utanılacak nede korkulacak bir durum, çünkü kısırlık günümüzdeki tıbbi gelişmeleri içinde Artık tedavisi olunan bir rahatsızlık haline geldi. Ama burada önemli olan bu rahatsızlığı taşıyanları kendilerini ifade etmeleri yani bir doktora başvurup tedavinin mümkün olup olmadığını öğrenmeleridir. Çünkü artık bu tür rahatsızlıkların tedavisi mümkün. Bu tür rahatsızlıklara çözüm bulma konusunda çalışmalar yapıldı ve kısırlık sorunu ile gelen hastalara aşılama yöntemi yapılıyor."

Bu çalışmalar kapsamında, hastalardan bazı tetkikler istediklerini vurgulayan Ayhan, "öncelikle bayan hastalarımızdan ultrasonogrofik olarak tahlililer alıyor ve ardından hormon tetkiklerini başvuruyoruz. Bütün bu çalışmaların ardından bayandan aldığımız tüm sonuçları bir araya toplayıp bu defa eşinden bir tahlil aldıktan sonra yaptığımız incelemeler sonunda hastalarımıza uygun olan aşılama yöntemini burada kendimiz uyguluyoruz" dedi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadın Doğum Uzmanı Dr.imran Ayhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement