Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Kızılay ile ortaklaşa düzenlediği kan bağış kampanyasında toplam 190 ünite kan toplandığı bildirildi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, meclis bünyesindeki "Sevgi Çemberi" aracılığıyla düzenlenen kampanyaya gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını söyledi.
Kampanyada 1 günde 190 ünite kan bağışlandığını ifade eden Posbıyık, "Bu oran son dönemlerdeki kan bağış sayısının epey üzerinde. Ereğli halkı her zaman olduğu gibi bu konuda da duyarlı davranarak kan bağış kampanyasına destek vermiştir. Emeği geçenlere, destek verenlere ve katkı sağlayanlara Kent Konseyi Kadın Meclisi adına teşekkür ediyorum" dedi.
Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
Yayıncı: Erdinç Aksoy - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Kadın Meclisi'nin Kampanyasında 190 Ünite Kan Topladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.